En manns gull, annen manns skrap

Nå nærmer det seg snart eksamen, så da gjør jeg det jeg kan best… eller verst. Kommer vel an på om det er mitt eller deres syn på saken.

Claire stakkar falt og slo seg noe så innmari på jobb, så hu endte opp på legevakta. Behandling: Akutt kjærlighet og omsorg fra kjæresten + Street Fighter the Movie. Hadde et midlertidig yrke som massør og… og… kaffelager? Kaffebetjent? Kaffebrenner? Kaffeservitør tror jeg skal bli enig med meg selv om å kalle det.

Litt avsporing, men måtte ha noe filler-bilde. Jeg og Larsen hadde drikkekonkurranse i går, og han kom vinnende ut av det.
Litt avsporing, men måtte ha noe filler-bilde. Jeg og Larsen hadde drikkekonkurranse i går, og han kom vinnende ut av det.

Stig og jeg inngikk en avtale i begynnelsen av april, og først nå kunne jeg iverksette den.  Vi skal nemlig spille tre spill som vi har anbefalt hverandre, og skal ikke spille noe annet før disse titlene er fullført. Men har en følelse av at Stig kommer til å bruke dama og SC som unnskyldning for å spille spill som trengs for filmene hans eller noe 😛 Nå må jeg bryter reglene da, siden jeg jobber for Spillfeber. MIN GRUNN ER BEDRE!!

Jeg ga Stig tre herlige titler; Vanquish, Crono Trigger og Phoenix Wright: Ace Attorney. Hadde håpet på noe kreativt til gjengjeld, men han bare: «Ehh… harru spelt MetaLL Geer no’n gång?» Og slik fikk jeg MGS 1, 2 og… 3. Hadde 2 og 3 i HD Collection på PS Vita, men ener’n hadde man selvfølgelig ikke i samlepakken. Mest naturlige er å ha 2 og 3 vel? Endte med å kjøpe meg Metal Gear Solid: Twin Snakes til Gamecube. Definitivt det dyreste retrospillet jeg noen gang har kjøpt, og skulle jeg være fornøyd med kjøpet? NEI! Hva er galt med det? La meg se… kontrollene!

Endte med å kjøpe meg Metal Gear Solid: Twin Snakes til Gamecube. Definitivt det dyreste retrospillet jeg noen gang har kjøpt, og skulle jeg være fornøyd med kjøpet? NEI! Hva er galt med det? La meg se… kontrollene!
Endte med å kjøpe meg Metal Gear Solid: Twin Snakes til Gamecube. Definitivt det dyreste retrospillet jeg noen gang har kjøpt, og skulle jeg være fornøyd med kjøpet? NEI! Hva er galt med det? La meg se… kontrollene!

Du justerer gangfarten din etter hvor mye du dytter spaken på kontrollen, som er er vel og fint det. Det som ikke er like underholdene er å prøve å gjemme seg langs vegger med stikka, og holde den i en bestemt posisjon for å ikke gå ut av dekningen. Samtidig er det også klønete å komme seg ut av dekning av en bisarr grunn. Det hjelper lite på at man ikke kan bruke den gule lille ekstra stikka til å styre retningen du vil se i. Så gå, løpe, navigering og holde seg inntil vegger har alle en og samme styreenhet.

Dead-straight-aim

 

Nøyaktigheten er til å ta og føle på … via sinne mitt! Du har kommet deg forbi et kamera, plukker opp en gjenstand og gjømmer deg bak noen kasser. Du vet liksom ikke helt hvor ille du har rotet det til for deg selv, så du velger å trykker «Z» for å skikke deg omkring. Dette fungerer helt smertefritt til du føler deg ferdig med sniktittingen, og du slipper knappen. Da reiser Snake seg og tar 3-5 saltomortalen og skyter opp nødbluss og– Han reiser seg og faller ut av covermodus, og når man da har holdt spaken inne for å presse seg inntil veggen, snur Snake seg med fjeset mot veggen og tar et par skritt for å komme seg tilbake i posisjon.  Neste man ser er 500 røde utropstegn. Håper de neste spilla er bedre, for skjønner ikke hvorfor alle tilber Hideo Kojima så perverst pga. dette? (Vet du kommer til å drepe meg Geo.)

Har fått Mario Golf World Tour av Spillfeber som jeg må spille, men i forhold til MSG så tror jeg at jeg sier meg meget fornøyd med den tittelen. Er faktisk ikke så ille, men når en 23 år gammal kæll sier man foretrekker Mario Golf framfor Snake, må det jo være noe riktig galt med meg… eller?

Og når vi er inne på om man er riktig eller ei, tok jeg en personlighetstest idag. Min beste egenskap er å være tålmodig… kommer vel av at jeg er så håpløs at personligheten min har spilttet seg i to, og den ene delen er vant med å se på den aktive delen av meg rote til alt sammen. Hvem vet?

NO-AMBITION
NO AMBITION!

 

May the 4th be with you!