Alt på flere steder

Denne posten ble originalt skrevet for kantenstainsretro.eternaleradicators.com, og på daværende tidspunkt visste jeg ikke at bloggen skulle legges ned. 

Denne gangen har jeg en unnskyldning for å ikke ha kommet med noen post på en stund. Stig, Aleks, Larsen og meg selv har styrt litt med en ny nettside, og som dere sikkert skjønner så heter den «SecretChest.no».

Der skal vi komme med en ny type form for innhold, og den skal være litt mer profesjonell enn den framstillingen vi har hatt som et ytre fjes på YouTube-kanalen vår. Vi har allerede kommet med en del innhold på relativt kort tid, og vi skal prøve så godt vi kan å komme med en jevn strøm av nyheter, anmeldelser, features, podcast og enda mer søppel.

Super avsporing. Fant en skikkelig solid beskyttelse til GBA Micro for 19 kr på GAME! Filler-bilde er filler-bilde.
Super avsporing. Fant en skikkelig solid beskyttelse til GBA Micro for 19 kr på GAME! Filler-bilde er filler-bilde.

Vi ønsker, som allerede nevnt, å bli oppfattet noe mer seriøse enn det vi kanskje har uttrykt oss via YouTube, og skal dermed gjøre vårt ytterste for å gjøre nettsiden så lekker som overhode mulig. Problemet er at min kunnskap går ikke så veldig mye lengre enn å installere plug-inns via WordPress. Nettsiden per dags dato ser veldig hjemmelaga ut, og har ganske mye å gå på.

Da ser jeg for meg dere tenker: «Skal du endelig legge ned bloggen din nå som du skriver på hele tre nettsider?» Da skal jeg nok skuffe dere med følgende: Bloggen består. Det var en grunn til at jeg opprettet den, og hverken SC.no eller Wpop.no skal komme i veien for at jeg må legge ut noen rosabloggposter engang i ny og ned. Jeg kommer nok derimot til å slutte med anmeldelser på denne adressen med mindre jeg føler for noe meget spesielt.

2015-04-22_00064

Uten om det så har Killing Floor 2 til syvende og sist kommet… sånn halveis iallefall. Tidlig tilgang-versjonen på Steam i det miste. Spillet har en god del feil ved seg, og klarte ikke, uten noe sjokk, og drive AMD Quadfire. Spillet ser visuelt sett ikke så fantastisk ut, men det var en gedigen oppgradering fra det første på alle mulige plan. Vi snakker om en mulig årets spilltittel her. Må virkelig takke Martin for å ha kjøpt meg spillet! På grunn av deg vil jeg nå få dårliger karakter på eksamen! (Mhm bare Martin sin skyld!)

Jeg stakk innom GAME på Sandvika her for litt over to uker siden, og møtte helt tilfeldig på Joma, eller Jørn-Marius for de som kjenner han under det dekknavnet. Vi pratet litt sammen om tidligere PlayStation-spill og slike ting; helt til man fant ut at GAME-kjeden trekker seg ut av landet. Veldig tragiske nyheter for retrosamlere som meg, men slikt går nå livet for en studentgamer som meg selv.

Enda en liten skatt fra GAME. Måtte gripe sjansen med sjappa enda var der.
Enda en liten skatt fra GAME. Måtte gripe sjansen med sjappa enda var der.

Ta å sjekk ut www.secretchest.no! Sebbe har, antageligvis mot sin vilje, blitt med på pølsefesten. Det betyr for deres del at det ikke bare vil komme drit fra oss der!

PS. Jeg er veldig stolt av Geo for å ha vist initiativ i Monster Hunter 4 Ultimate. Han viser mye potensiale!