Alt på engang

Jeg har prøvd å skrive her siden tirsdagen, men til deres fortvilelse har jeg endelig funnet tid! Å ha tid før eksamen er ikke noe stress, men å ha tid etter er mye verre tydeligvis. Så mye man skal ha gjort som bare blir satt på vent antageligvis.

Tirsdagen var som alle andre dager, sånn bortsett fra at Stig, Aleks, Larsen og Arni stakk innom. Og at vi dro på Tilt for å konkurrere i quizen til Jon Cato og Magnus. Denne gangen sugde vi ikke like hardt, og endte opp på 6. plass med 410 poneng. Level Up endte opp med 430 poeng og en 4. plass. Vi kan jo i det minste trøste oss på deres tårer! Er liksom slik vi lever livene våres lykkelig! Vi fryders oss på andres smerte! Mohahaha! (Skurkegreia begynner å komme seg nå!)

Hva slags spill er dette mon tro? Les så får du se!
Hva slags spill er dette mon tro? Les så får du se!

Hadde juseksamen på torsdag, og endte opp på toget til Nydalen stasjon siden det skulle være så enkelt å komme seg til eksamenslokalene derifra. Da jeg kom til jernbanestasjonen skjønte jeg ikke hvor jeg skulle. Det var kun et sykkelskur og en lagerbygning der, samt en svær motorvei. Tok fram Here Maps på telefonen og plottet inn adressen til eksamenslokalene. Da fikk jeg en rute som praktisk talt endte opp der jeg stod, bare at jeg måtte gå 2.5 km for å komme fram. Tenkte det var motorveien sin skyld, siden jeg ikke hadde noen iøynefallende måte å krysse den på.

Gikk et lite stykke, men ble usikker og spurte en veldig behjelpelig gammel mann om hjelp. Jeg skulle til Oslo Vineyard, visstnok en form for kristen sekt fant jeg ut i ettertid, som gjorde det litt mer forståelig i at han stusset over at jeg ville dit. Da han hadde geleidet meg fram, viste det seg å være den lagerbygningen rett bak meg ved togstasjonen!! Mr. Kammersten i farta!

Føler det har vært ekstremt mange gode nyheter i det siste, angåene spillverden selvfølgelig, og det har vært to saker som har fanget oppmerksomheten min. Pokémon Omega Ruby og Alpha Sapphire har blitt bekreftet. Claire og jeg var oppe til 0130 for å se på japansk «kvalitets TV» for å få med oss «info om spillene», men det hele endte egentlig bare med dette:

Dette kom fra Nintendo Life sin vert…
Dette kom fra Nintendo Life sin vert…

Allikevel så er nok nyheten om Killing Floor 2 den som setter milepælen for i år. Martin skrev følgende på Facebook etter at han fikk se nyheten:

«FYttihælvete har akkurat starta med å tru på gud»

Dette er definitivt det spillet EE har ventet på, og jeg ser for meg atter et halvt årehundre foran PC-skjermen! SOM JEG SKAL LEVE!!

Dette er 95% av det Killing Floor går utpå! HERLIG!!
Dette er 95% av det Killing Floor går utpå! HERLIG!!

Den siste tingen jeg vil nevne er kanskje ikke en nyhet, men er fremdeles det spillet jeg gleder meg mest til etter KF2 i år, nemilig A Hat in Time. Dette var noe jeg snublet over hos MyNintendoNews som lever i håpet på å få se spillet til Wii U. Jeg fikk se en trailer, som jeg viste til Larsen og Geo også. Vi alle tre ble forelsket med engang, og Larsen kjøpte en Delux-pakke som vi delte på (Må huske på å betale han når jeg får penger… Den var godt du, takk skarru ha for spillet Larsen!)

Spillet er en spirituell oppfølger til plattform- og eventyrspillene til Rare og Nintendo fra N64-æraen. Jeg kan se tydelige referanser til Super Mario, Zelda, Banjo Kazooie og Donkey Kong i denne lille danske indieperlen. Nå skal det sies jeg er litt lei indiespill omdagen, men dette har virkelig tent gnisten hos meg igjen!

Dere kan se meg, mandig og modig, teste ut spillet bittelitt her: