2016 er allerede her

Da har vi passert 2015 og jeg kommer med en nyårspost istedenfor nyttårspost. Jeg skrev en oppsummering av fjoråret hos Secret Chest, så om du ikke har lest den, og har glemt hva som skjedde i fjor, kan du jo ta en titt. Komma er kult.
 
Julen har gått til oppspekking for vårsemesteret. Jeg fikk veldig mye fint til jul, og har hatt det (nå skal jeg bruke et ultra norsk ord) koselig sammen med familien til meg og dama. Jeg lagde julemiddag på julaften, men det ble så ambisiøst at alt ble halvgjort, så alle la seg gråtende til sengs fordi maten ble så som så. Fikk spekket opp om ikke annet.
 

Jeg vet dette er helt krise, men vi ble sittende å spille Animal Crossing: Amiibo Festival med Fredrik, Stian og Erik. Det var faktisk ganske morsomt når man var så mange!
Jeg vet dette er helt krise, men vi ble sittende å spille Animal Crossing: Amiibo Festival med Fredrik, Stian og Erik. Det var faktisk ganske morsomt når man var så mange!
Utenom det så har jeg sovet bort halve romjulen, grunnen til at det ikke kom noen poster da. Resten av tiden gikk til å jobbe, så da nyttår var her klarte Claire og jeg nesten ikke stå opp til kl 15 engang. Vi sov bort halve dagen og bestilte kebab istedenfor å lage kalkun. Er greit å bo i Oslo enkelte ganger – spesielt ved norske helligdager!
 
Det ble kalkun tilsutt, og Claire fant en asiatisk matbutikk nede i sentrum. De hadde alt man kunne tenke seg av… alt… asiatisk… bortsett bra okonomiyakisaus. Det er seriøst noe jeg aldri kommer til å finne i min livsalder. Det beste med sjappa var at de solgte iste-melk.. melke-iste? En iste kombinert med melk. Den var utrolig god, men litt klønete å lage. Om jeg ikke husker feil så brant Nesquick seg på at de lagde ny oppskrift på sjokopulveret sitt som ikke lot seg blade i kald melk, men måtte varmes først. Det er visstnok en særnorsk greie, og denne Nestle melke-isteen må dermed røres ut i varmt vann, for så å blandes med kald væske. Litt tungvindt spesielt siden det heter ISTE. Digg uansett. Håper jeg ikke er allergisk mot noe, for skjønner ikke et bær av det som står på pakken.
 
WP_20160107_14_54_22_Rich
Søren meg det beste jeg har smakt på lenge!
Jeg har klart å holde koken på Warhammer hittil. Har tenkt til å prøve å stille med et spilleklart regiment til TreasureCon i Secret Chest farger. Det lar seg gjøre for jeg har malt 3 figurer på ca. 2 døgn, men det blir litt verre om andremann svikter og ikke maler sin tropp ferdig. Håper jeg har denne indre motivasjonen en stund til. Warhammer er sånn man har så lyst til å holde på med, men krever så mye tid å krefter. Så lenge alt av utstyr og maling står framme er det litt enklere å holde på.
 
Kom til et stadie mens jeg malte denne at jeg bare følte: "Nå må jeg bare bli ferdig!" XD
Kom til et stadie mens jeg malte denne at jeg bare følte: «Nå må jeg bare bli ferdig!» XD
Ja, jo. Dette nettstedet har så mye trafikk at jeg bestemte meg for å avbelaste litt ved å omdirigere litt av påkjennelsen til en Windows 10-app istedenfor! *hoster blod*. Men sånn helt seriøst har jeg faktisk enn fungerende app. Jeg hadde en annen utgave av appen, men det var så mange teite visuelle bugs på den, så jeg tok malen fra Secret Chest-appen og designet den omtrent lik. Når verktøyet jeg bruker forhåpentligvis kommer seg ut av beta, så kan jeg kanskje forsøke å skille litt mer på dem. Ta en titt da! Fungerer på alt med Windows 10, med unntak av Xbox One.
 
Litt sent, men godt nytt år alle sammen!
 
PS. Julegavene mine. Enkelt å gjøre slikt, fordi da slipper jeg å huske på hvem som ga meg hva i ettertid! TROLLOLOLOLOL!
 

 
Stig gave meg eShop-gavekort. Blir aldri nok Virtual Channel! Takk skal du også ha!