Ventetid

Enda en eksamen overstått, men det er enda ikke over. Julekalenderen til Secret Chest rusler og ruller rundt, og det renner inn kommentarer, iallefall for vår standard. Så fort premiene er borte er vel vi like verdensrelevant som rette agurker.

Arni, Larsen, Stig og jeg var innom spillquizzen på tirsdag. Jon Cato var syk den gangen så Magnus stod for mesteparten av showet, og fy flate det var hardt. Det verste var at om Aleks hadde vært med hadde vi fått full pott på tretrinns raketten og trolig sikret oss en premie. Vi klarte også å liste opp alle Metal Gear-spillene i kronologisk rekkefølge, og det virka som vi var de eneste der som klarte det og!

Må snart begynne å tenke på julehandelen, men er liksom ikke ordentlig jul før du løper som ville helvete på lille julaften for å finne de siste gavene til de du bryr deg mest om! Imellomtiden kan jeg nyte et stykke japansk litteratur, nemlig TearRingSaga. Ikke at jeg kan japansk eller har en NTSC-J Sony konsoll, men pytt pytt. Gjør seg fin i hylla!

Så var det å finne seg en måte å spille dette på... og kanskje lære seg japansk når man først er i gang.
Så var det å finne seg en måte å spille dette på… og kanskje lære seg japansk når man først er i gang.

TearRingSaga er veldig enkelt og greit en klone av Fire Emblem. Noen utviklere fra Intelligent System deserterte fra selskapet, og dannet sitt eget. Der skapte de «Emblem Saga» som de døpte om til «TearRingSaga» for å unngå søksmål fra Nintendo. De slapp ikke allikevel ikke unna.

Dama og jeg kjøpte oss Pokémon Alpha Sapphire og Omega Ruby da! Må si jeg ikke er imponert, for det føles ut som et gammelt spill med en X og Y drakt. For all del, for dem som vil fange flere Pokémon så er vel dette spillet helt ok dette og, men for de som ville ha noe nytt så må de nok lete litt til.

Jeg og dama med hvert vårt eksemplar! Pokker ta Nintendo og limited edition!
Jeg og dama med hvert vårt eksemplar! Pokker ta Nintendo og limited edition!

Destiny: The Dark Below kommer ut imorgen! SÅ FØKK REALITETEN!