Til en viss grad ferdig

For de av dere som kom til å bli vandreløse sjeler etter å ha lest forrige bloggpost, har jeg velsignelsen deres her. Dette var nok like nervepirrende for dere som det var for Star Wars-fansen å se episode V på kino, som ble sittende igjen og lurte på hva som skjedde med Han Solo. Vel, her er det som skjedde med PC-en til Martin!

Vi bestilte et m-atx hovedkort til han. For de av dere som ikke svetter like mye nedi en mørk kjeller som meg, betyr det bare at hovedkortet er veldig lite. Vi fikk med oss Stian, min lillebror, med på byggingen noe som var mer behjelpelig enn Martin selv. Etter litt hammer og spiker, satt nye hovedkortet hans på plass. På grunn av størrelsen hadde vi ikke mulighet til å sette tilbake blant annet et av grafikkortene, eller koble til alle harddiskene siden det var så lite med plass, men hey. Om man bare skal spille kabal så går det nok bra. Bare å kjøpe seg et 7990 så får du to kort til plassen av ett 😉

Seiersseremonien forgikk hos NamNam, Slemmestads lokale kebabsjappe, som lever av Larsen som stamkunde. Martin prøvde å være tøff, og skulle bare ha seg en is, men den smeltet veldig fort av den varme utstrålingen av kebabtårnene til meg og Larsen.