Rolig helg

Selv om det ikke synes så godt her, så skjer det faktisk ganske mye om dagen. Skulle gjerne ha prioritert dere brennende fans litt mer, men Secret Chest har bruk for søppel-kompetansen min, og de stjeler dermed deres verdifulle blogg-innlegg. Jeg vet verdenen deres ble litt gråere nå, men ta det med ro. Alt som jeg poster hos Secret Chest kommer jeg til å bruke her :) Så dere fremdeles har noe tragisk å gråte eller le av likevel! Jeg kan alltids fortelle dere hva som har skjedd denne uka hvis dere insisterer såpass:

Etter re-spekk-habiliteringen fra LAN-helga, har jeg faktisk ikke gjort noe annet enn å vente på neste helg… Jah…

HELGEN:
Da var endelig helgen her, på bloggen vel og merke, for du leser jo dette trolig på en mandag. Windows 8.1 kom ut via Windows Store, noe som ikke nødvendigvis var så fryd og gammen på min stasjonære i7 3930k, som ville dratt Crysis på Windows 95 for å si det slik… Mehehe. Men min Acer W510 med en Atom prosessor fikk jaggu meg et nytt liv. Jeg tror til og med jeg skal legge ut en film om hvordan så simpel maskinvare faktisk ble så mye bedre av denne oppgraderingen. Har brukt den hele helgen og skriver dette innlegget fra denne.

Ikke bare ble funksjonalitet og ytelse forbedret, men utseende ble ikke så verst heller. Fargen er liksom ikke så diffuse og gråe lenger. Selv programmer som ikke stammer fra Store har fått en fin fargelagt flis. Ta en titt på Eyefinity-bildet nedefor.

W81-metro

Installasjonen var forholdsvis enkel, og ble installert på samme måte som apps blir via Windows Store. Tok litt tid å laste ned, selv på 70MBit ned, men overkommelig. Syns også installasjonen tok litt tid, og da jeg ikke trodde det var noe mer å installere, fikk jeg denne meldingen:

Flere… Ting.
Flere… Ting.

Den andre store begivenheten denne helga er Sonic Lost World. Det har vært en litt “slitsomt” venteprosess. Vanligvis får man spill 1-2 dager før lansering, men Sonic var 1 dag forsein. Både Spillfeber, Coolshop og Elkjøp sine leveranser kom ikke i tide. Elkjøp som skulle levere meg 3DS versjonen på fredag, men den blir ikke sendt før onsdag lovde de meg. Skuffa for å si det slik, hadde gledet meg til å sjekke cross-play eller hva nå enn det skulle være, men men. Wii U versjonen har 1080p og 60 FPS, så det er en drøm å se på, men noe vanskelig til tider. Skal skrive om det for Spillfeber, og det blir en positiv anmeldelse ;)

Evigvarende klassiker mot nykommeren
Evigvarende klassiker mot nykommeren

I anledningen av Sonic Lost World, så fant jeg fram Sonic the Hedgehog 2, kåret av Sonic-fans til å være det beste Sonic-spillet igjennom tidene. Tenkte å dra noen baner på den for å få litt avbelastning fra Lost World, for det var nemlig drit hardt xD