Overlevde nok engang

Da var man på beina igjen; godt plantet på norsk jord må man kan få tilføye. Regner med at dere kjære lesere har vært utrolig bekymret for meg de siste dagene eller hva? Hallooo…?

Jeg ble friskemeldt fra St. Mary’s på mandag. Jeg ble holdt igjen på sykehuset over helgen pga. høyt blodtrykk, men da mandagen kom gadd de ikke sjekke hjerterytmen min før de heiv meg ut derifra. Det ble brukt omlag 20 minutter fra sykehusdøra til flyplassen, for å så bruke de fem nesten timene av livet mitt på å vente på flyet til Gardermoen. Da jeg endelig landet følte jeg at de syv timene hadde gått kjempefort, noe som satte litt perspektiv på hvordan jeg hadde opplevd denne «ferien».

Larsen var så grei at han hadde plukket opp den nye telefonen min slik at jeg kunne hive Nokia X i veggen i det jeg kom hjem. Hvilken Windows Phone skaffet jeg meg? Dessverre må jeg mellomlande på Android-siden inntil videre. Huawei Ascend Mate 7 ble det. Denne hvalrossen må ha store «knapper» å velte loffene mine over.

6" og god fingeravtrykkslås. Det er vel det jeg kan si om denne.
6″ og god fingeravtrykkslås. Det er vel det jeg kan si om denne.

Claire, Fredrik, tvillingene, Larsen, fatter’n og tante Nina stakk innom det tradisjonelle bursdagsstedet — Mirava. En liten kinakro ute ved Drammenselven som vi pleier å besøke på bursdagen min vært år. Det skal ikke forundre meg om restauranten gikk konkurs i går siden jeg, Fredrik og Larsen tok en spis så mye du vil buffe der. Det gikk nok mat til at deres eventuelle overskudd ble rødt, men vi alle var temmelig fornøyde med maten om det var noe trøst for dem. Kanskje det var derfor det rant vann fra taket da jeg kom hjem den dagen? Karma?

Tror ikke jeg har så mange flere gladnyheter i dag. Vi gikk glipp av et Spillquiz denne tirsdagen av en eller annen merkelig grunn, men vi får trøste oss på at det er Retromesse neste helg! Skal prøve å komme med en reportasje derifra!

Jo, her er alle bursdagsgavene mine fra i år; tatt med Mate 7-kameraet! Ser om dette kan se noen kvalitetsforskjell!