Overgangen

For de av deres som er her forstår nok helt sikkert at bloggen har vært flyttet fra «kantenstainsretro.eternaleradicators.com». For de av dere som på en eller annen måte skulle være litt usikker på det som har skjedd, skal jeg kort oppsummere:

Kanten.EE-bloggen blir lagt ned på grunn av kluss mellom Larsen og webhotellet han leide. Originalbloggen blir stående omtrent et år til, men vil forsvinne helt etter den tid. For «fans» av det gamle stedet er det ingenting å frykte: Alt er helt likt her. Eneste forskjellen er URL-en som dere må venne dere til… om dere gidder å forandre på favoritter i nettleseren deres. Dere har meg i favoritter ikke sant?

Det har vært veldig slitsomt å flytte bloggen over til denne adressen, da hverken Larsen eller jeg egentlig er kompetente nok til å styre med slikt. WordPress tok vare på alle poster og skrift, men alt annet som bilder(og ikke minst bildetekst!!) og instillinger forsvant i overgangen. Hardest rammet ble spillgalleriet hvor jeg mistet mange mannetimer med arbeid som jeg nå er nødt til å starte på nytt på.

Larsen og jeg prøvde veldig mange backup-tiltak for å få bildene ned fra gamlebloggen, men det ble rett og slett for mange bilder for de metodene vi brukte. En direkte «kopier og lim inn» fra webhotellets lagringplass endte med katastrofe, og jeg måtte da manuelt høyreklikke og «lagre som» på 491 bilder. Heldigvis hadde jeg spillgalleriet mitt lagret på OneDrive, og slapp derfor det styret med de bildene. Deretter så måtte jeg manuelt legge inn de nyopplastede bildene i de gamlepostene, så det føles ut som jeg har laget bloggen fra bunn og grunn av igjen. Litt synd tenker nok dere: «For forandring fryder.» Og deres foretrukne forandring her ville vel heller ha vært en overskrift med ordet «Nedleggelse».

Uansett så har jeg klart å ta vare på 99% av bloggen om vi ser bort i fra spillgalleriet som er et sant kaos akkurat nå. Håper dere vil like den «nye» bloggen min og fortsette å følge med som alltids. Takk til alle lojale fans av «Kantenstains Retrohjørne»! Jeg hadde ikke giddet uten dere 😉