Nytt tiår

Ja, jeg eksisterer nå også på 20-tallet. Får se hvor lenge det varer med disse virusene som herjer rundt omkring, men dere skal ikke selge skinnet før bjørnen er skutt ved å ferie min bortgang riktig enda.

Litt sent ute, men jeg pleier å komme med en liten liste over julegavene jeg har fått, slik at jeg ikke trenger å huske hva jeg har fått! «Husker du hva du fikk av meg til jul i fjor?». Kan du med hånden på hjerte huske alle gavene fra samtlige personer? Var akkurat det jeg tenkte meg, ja.

Utenom julegaver så har det jo skjedd litt det siste halvåret. Ja, det er faktisk et halvt år siden jeg skrev sist, men til tross for at det har gått en del tid i mellom sist, så har det ikke skjedd så utrolig mye spennende… annet enn at landet er stengt pga Korona. Pyttsann, vi er her for å glemme sånt og heller rendyrke meg!

Jeg lagde et par videoer siden sist. Topp 20 spill fra 2019 og en Fire Emblem-anmeldelse, samt en julaften-episode. Bare dritt alt sammen, men folk er greie nok til å late som de ikke spyr av det. Ellers går det mye i Monster Hunter World: Iceborne og Destiny om dagen. Helt grusomt med to live service-spill samtidig, men «må» man så «må» man. Eneste måten å være sosial på i disse tider.

Ellers sitter man her i selv-karantene. Folk i byen er ikke så flinke til å opprettholde 1 m grensen man har blitt gitt, så blir å gå ut ganske sent. Litt oppgitt over folk som bruker ord som «helter» for drosjesjåfører som vasker bilen sin mellom vaktene sine, men når man må sitte hjemme med barna sine så gjør man alt for å åpne skolen igjen. Alt var fryd og gammen da man ikke trengte å legge noe skikkelig innsats i det selv. Vent… nå skulle jeg ikke skrive om dette…

Jeg fikk en positiv overraskelse her om dagen faktisk! Panzer Dragoon Remake dukket uventet opp på Switch her om dagen. Jeg skal ta å skrive noe om hva jeg syns om det når den tid kommer.

Annen ting som IKKE var fullt så positivt var at man hadde bestilt Animal Crossing Switchen til Claire i overraskelsegave. Var jo snakk om at den skulle bli forsinket pga produksjonsvansker, men den ble faktisk sent i tide. Problemet ble heller at PostNord MISTET pakken. Få ny tilsendt? Nei, CDON brukte 4 dager på å besvare e-posten jeg sendt (fordi ingen telefonnummer å ringe), og da var konsollen utsolgt. PostNord mente den var kommet fram, men ingen konsoller hos utleveringsstedet. Er så flott i disse tider at noe sånt skulle forsvinne. Hva er sporing verdt om man mister sporet av pakken? Ingen anelse om hvordan den historien kommer til å gå.

Games Workshop har også stengt ned all produksjon av all maling og plastikk. Det kommer til å bli noen måneder med tørke nå… forhåndentligvis ikke for heftig i selve malingen min, men regner med det jeg har er tilstrekkelig en liten stund.

Får nok tid til å skrive litt mer i de kommende ukene. Skal liksom ikke så mye annet om dagen lissom, men folk ellers har jo så mye mer med tid nå at man blir jo spammet med meldinger og spillforespørsler.