Mekanisk skrivning

Jeg er fremdeles i livet! Jeg har nettopp anskaffet meg noe som ga meg en anledning til å skrive litt for engangs skyld.

Mitt G19-tastatur gikk duken her om dagen. Drev å koblet seg av og på i ett sett, og uansett hva man prøvde så hjalp det ikke. Så jeg bestemte meg for første gang siden siden 2013 å kjøpe meg et nytt tastatur.

Så jeg fant noe billig. Orket ikke sprøyte inn all verden i et tastatur. Er ikke så flink i sånne høyhastighetsspill (er det er ord?) lenger. En god del av PC-spillene jeg spiller bruker man uansett kontroller til, slik som Monster Hunter World osv. Det ble en Logitech G413 til noen hundrelapper på en Black «Friday» Week. Har ikke helt skjønt meg på konseptet at en fredag kan vare i en hel uke, men nå varte jo Luigi-året i over et år så…

Hvilket tastatur er dette mon tro?

Jeg fortalte Stian at jeg hadde kjøpt meg et nytt tastatur, og han ble fornærmet over at jeg ikke hadde rådført meg med han for han var selverklært datamus- og tastaturekspert. Uten å si hva jeg hadde bestilt, så ba jeg han anbefale meg 3 stykker for å se om han traff på samme konkludering som meg. Tok han bare 1 forsøk faktisk.

Jeg fortalte det så til Arni at nå skulle man få rettet opp i tastaturproblemet fordi jeg hadde bestilt meg et nytt. Da lurte han på om tastaturet allerede var sendt, og jeg svarte «nei». Det viste seg at han og Fredrik hadde tenkt å gi meg et tastatur i julegave siden jeg sleit sånn med mitt. Greia var at jeg trengte et tastatur nå fordi jeg har en skoleoppgave å fullføre. Så jeg fikk henteseddel av Arni, og så ba jeg om å returnere G413.

Så hva endte jeg opp med istedenfor lurer dere på?

Sjokk… for det var jo ikke bildet av dette i overskriften…

Et Coirsair K70 Lux. Stian og Erik er jo i tennåra, så de følger jo hysterisk mye med på PC-utstyr slik jeg gjorde før. Nå føler jeg at jeg har blitt litt for gammel til å henge med på alt sånt, men K70 hadde jeg selv hørt om fordi «alle» venna mine har det. Børste stålplate med mekaniske knakker. Tok meg et avsnitt før Claire kom spørrende: «er det det nye tastaturet jeg hører?». Det bråker en god del, men jaggu meg er det behagelig å skrive på. Det er helt svart og rødt så det ser jo ut som ondskapen selv det jeg skriver på dog. Litt mindre enn G19 som jeg hadde før er det, så jeg bommer enda på en del knapper, men dette er noe jeg skal vende meg fint til.

Kanskje dere får se et par ekstra poster nå som jeg har et tastatur som funker igjen? Dere får leve i frykten.