Litt hytteblogging

Sommeren er endelig over og vi går mot kaldere tider i møte. Sånt er godt når man har «Spekkhogger» som mellomnavnet sitt. Får høre fra så mange om dagen at jeg bør passe vekten min. Er det så galt å drikke 8 liter med Dew og et par ostepopposer om dagen? Bare spøker… har ikke råd til sånt…(Skulle ønske jeg var feit på Dew istedenfor pasta).

Så skal man en tur til Japan i november da. For de av dere som tenker: «Jammen, Kristian er da ikke reiseglad». Nå vet jeg at ingen tenker det, fordi det er ingen som bryr seg om mine preferanser eller interesser, men det er sant at jeg liker godstolen i leiligheten. Ironisk nok skrives dette innlegget fra hytta i Telemark.

wp_20160914_17_18_47_rich
Liker ikke være med på hype, men fårikål er altfor digg å droppe!

Hvorfor Japan? Tja, de har jo en eksklusiv Mnt Dew der borte? Også har de… mat? Nudler og okonomiyaki er høyt oppe på favorittmåltidene mine, så da blir det nok bra. Pluss de har vel et par spilltitler jeg er «nødt» til å få tak i. Der ser dere – jeg har motiv for alt!

Høsten raser fremover i fullfart, og før mann vet ordet av det har et hopet seg en haug med spillanseringer i postkassen som man gjerne skulle hatt tid til å spille seg igjennom. Claire og jeg er på ekstra utkikk etter vitaspill om dagen. Det er praktisk talt bare NIS America og If Factory som kommer med fysiske spill der om dagen. Alt er dessverre bare japanske anime-jentergreier, men det er lov å håpe på noen gullkorn som Hyperdimension-serien blant alt hentaisøppelet.

wp_20160914_17_51_10_rich
Dette er omtrent det eneste man får til Vita i våre dager – og jeg kjøper det… PEGI 18!

Wii U har kun et annonsert spill denne høsten; Paper Mario Colour Splash… eller Color… Vil tro det er Colour hos oss, men så husker man Game Boy Color som også var Nintendo. Skjønner ikke hvorfor Nintendo må ødelegge Paper Mario-serien så fælt. Jeg er fullt klar over at de «må» differensiere mellom Paper Mario- og Mario & Luigi-spillene, men hvorfor må Paper Mario, som kom først, være den serien som må bøte? Kunne man ikke bare f.eks. hatt en tommelfingerregel om at Paper Mario er konsollspill, og Mario & Luigi er håndholdt? Bortsett fra misfosteret Sticker Star har jo nesten dette vært tilfelle! Blir vel ikke nyansert nok for Nintendo da.

Spiller for øyeblikket Professor Layton vs. Ace Attorney: Phoenix Wright. Stusset over at illustrasjonene i opplæringsdelen var av den originale 3DS-en – til tross for at spillet kom ut i 2014. Kom så på at jeg hørte om spillet rundt 2010, og at det ble lansert i Japan 3 måneder før XL-en ble introdusert. Kan ikke tro jeg kun var 20 år da jeg ventet på dette spillet, og forhåndsbestilte meg det og  kom meg søren ikke i gang før 2 år etterpå… tiden flyr virkelig.

Vil bare nevne at vi har spillquiz med Secret Chest snart. Dette er i samarbeid med Gjøvik Popkult, så kan jo hende at folk liker det vi kommer med? Hvem prøver jeg å lure? Om du skulle være interessert, så sjekk ut Popkult Gjøvik sitt arrangement på Facebook.

Noen raske mobilbilder fra hytteturen. Hele dette blogginnlegget er laget med 950 XL og Continuum. Følte jeg måtte nevne det! Viktig!