Ikke riktig enda

Det begynner snart å nærme seg julestriden, og man kan føle stresse begynner å ebbe på med eksamener og kjøpepress. Det er allikevel ganske greit med jul. Det er en slags avslutning på året som har vært, og til tross for at man blir eldre er det også gøy å se på alt man har vært med på.

Det der hørtes ut som en nyttårstale. Jeg kan heller prøve å komme litt mer tilbake til virkeligheten: Er trøtt, sliten, stressa av eksamen, dårlig råd og alt det vanlige. Lider dog ingen nød!

Jeg har fullført en del stuff dette året. Seks hele Professor Layton-spill. Kan ikke si jeg likte serien spesielt godt, men det første og andre spillet i serien var faktisk bare helt på trynet, og det ga en dårlig bismak på resten av spillene. Jeg skal fremdeles ikke innrømme at jeg likte de andre titlene uansett hva!

Julekalenderen på SecretChest er i gang, men dette er definitivt det verste året så langt. Har ikke lagt like mye innsats i den heller, så dette er vel et eksempel på karma. Legger nok innsats til at det tar litt mer tid enn det man faktisk ønsker.

Stormcast Eternals. Skal bruke dem som en del av min Imperske Hær!
Stormcast Eternals. Skal bruke dem som en del av min Imperske Hær!

Peter og jeg har begynt å male litt Warhammer igjen. Kommer og går i perioder, men er veldig gøy når man først begynner. Selve Warhammer-spillet har fått en ny og veldig mye enklere overhaling av hovedreglene. Skal bli gøy å få prøvd seg på det! Peter var innom her om dageg, og vi tok en pause fra malingen for å stikke innom GameStop hvor vi skulle hente en forhåndsbestilling av Xenoblade Chronicles X. Måtte punge ut med 899 kr, en horribel sum tenkte vi, og gikk videre å vindusshoppe litt til.

Vindustittingen skulle ende ved Platekompaniet som også solgte Xenoblade… til 699. Peter ba meg gå tilbake å bytte, men jeg turte ikke; I og med de gutta der borte har vært ganske greie mot meg igjennom tidene. Han dro dit for meg, og skulle si jeg var student å ikke hadde råd til å kjøpe spillet allikevel, fordi å bruke prismatching som argument var ikke… godt nok? Fikk spillet av dama så var jo ikke helt sant, men nå kan jeg uansett hva ikke gå inn i den butikken som en mann lenger. Ikke at jeg noen gang har hatt ryggrad i utgangspunktet da.

10. plass av 22 eller noe. Vi er godt fornøyde med oss selv!
10. plass av 22 eller noe. Vi er godt fornøyde med oss selv!

På tirsdag som var nå stakk Aleks, Larsen, Sebbe, Stig og jeg innom julespesial-quizen borte på Tilt. Alle deltakerne skulle ha med seg en premie hver, og da vi fikk en knall idé: Siden vi heter Secret CHEST, kunne vi jo ha med en kiste full av hemmelige premier? Det var akkurat det ble til, og responsen var helt enorm. Kisten vår ble lagt på hovedpremiebordet, og det første laget som fikk lov å velge sin egen premie løp bort til kista mens publikum jublet: «KISTA! KISTA! KISTA!». Kronen på verket var da de skulle åpne kisten og Jon Cato lagde sånn «Link åpner kisten i Legend of Zelda»-lyd.

Det var som jeg skrev på brukeren til Secret Chest: «Vi vant kanskje ikke førstepremien, men vi var de eneste som fikk jubel for premien vår!». Absolutt det beste spillquiz-øyeblikket vi har hatt så langt! Liten bonus å faktisk komme hjem med premier også da!

Ingen 1. plass. Men best på premie!
Ingen 1. plass. Men best på premie!

Fikk meg endelig en Windows Phone igjen! Endelig som i at jeg har mange delte meninger, men stort sett positive. Kamera er i alle fall bedre, og det er enda godt. Irritert meg lenge over Huaweien sitt. Alle bildene her i dag er tatt med mobilkameraet, så får dere avgjøre om det ser greit ut eller ikke 😉