Hurra for tilbakevendingen

Heisann folkens, det er meg! Dere husker meg vel? Jeg er den fyren som plager dere mer teite bloggposter! Hvilke bloggposter? Godt spørsmål…

Av en eller annen grunn så syns jeg 17. mai er en fin anledning å skrive på – og hvorfor vet jeg ikke. Jeg har ikke skrevet noe dette året, og så finner jeg ut at jeg vil plage dere akkurat denne datoen? Da får jeg bare begynne.

Varmen om dagen er helt grusom. Midt i eksamenstiden så skal pollen og hetebølge slå til for fullt. Det er som om skolevesenet prøver å vaske bort svake gener ved å la pollenallergikere og astmatikere lide seg igjennom helvetessesongen; og dømmes med samme sensurkriterier.

Rislapper til frokost. Må man adlyde kalorier — så må man adlyde kalorier.

Vel, selve 17. mai gikk til noe langt viktigere enn eksamen: dyr mat og videospill!

Startet dagen med noen semitradisjonelle rislapper med egge- og ørretsalat, deretter en Sonic Chillidogs med «gullringer» til middag, for så å fullføre det hele med jordbær i fløte.

Man tok seg også tiden til å spille litt Sonic Adventure 2 som man har gjort hvert år siden spillet ble lansert. Kanskje en merkelig 17. mai-tradisjon, men dagen blir ikke den samme foruten. Jeg prøvde først å spille SA2 igjennom Steam Link på storskjermen, men du vet… Sega og PC-porter for en del år tilbake fungerte ikke alltid så bra. Så jeg endte med å blåse støv av Dreamcasten og hadde meg en fortreffelig spillopplevelse med VMU-skjerm og vibrasjonskloss. Arni er fast bestemt på at det spillet suger i disse dager, men jeg finner det fremdeles veldig attraktivt å spille selv i dag.

Etter mye styr tok man bare fram Dreamcasten. Litt dårlig bilde, men hvem leser dette innlegget uansett?

Akkurat nå sitter jeg på tog fra Drammen til Skøyen etter å ha besøkt Fatter’n på sykehus. Står ikke så altfor bra til med han om dagen, men han er i alle fall ved mot. Toget her derimot har ikke mot til å kjøre i det hele tatt fordi det er et tog som har stoppet foran oss. Hvordan NSB ikke har gått konkurs er nesten litt forbi meg (jeg skjønner hvordan altså… det er fordi tomskaller som meg aldri lærer og fortsetter å bruke dem).

Det har jo selvfølgelig skjedd en del siden forrige gang jeg skrev, men det er så mye at jeg vet ikke hva jeg skal nevne. Sebbe, Silke og jeg var på retrospillmessen hvor de to fikk møte Charles Martinet og jeg fikk deltatt på King of Fighters ’98 turnering etter å bli nektet inngang til KoF XIV. Jeg har også stormet meg igjennom alle God of War-spillene (med unntak av den Java-greia) og spilt God of War 4 med Claire. Kule spill, men det siste er definitivt det beste pga den Norrøne mytologien.

Sonic Chillidogs med «gullringer». Når man først har en føkked up Sonic-tradisjon så kan man gå mila ut.

Og ja, jeg fikk sluttet hos Coop etter 10 år i arbeid der. Ryggen tålte ikke mer, så nå fokuseres det på å fullføre BI og finne seg noe litt mer avlastende jobb.

Vet ikke når jeg kommer med neste post. Har ikke vært i spesielt godt skrivehumør, og jeg vet ikke om det forandrer seg med det første. Men ville bare plage dere med å nevne at hvalrossen her er i live, og jeg har ikke tenkt å gi opp bloggen enda!

Har dere hatt en grei 17. mai-feiring? Og god pinse!